ΥΛΙΚΑ:
500 ml κρέμα γάλακτος ζαχαροπλαστικής του εμπορίου ή
(μπορείτε κι εσείς να φτιάξετε τη δική σας κρέμα γάλακτος,χτυπώντας
στο μπλέντερ μισό λίτρο γάλα με μισό κουταλάκι του γλυκού κρεμόριο,όλα μαζί έως ότου να πήξουν.Στο 1 λίτρο χρησιμοποιείστε 1 κουταλάκι του γλυκού κρεμόριο)
1 σοκολάτα υγείας Παυλίδης ή ξυσμένη κουβερτούρα
Λίγα κομματάκια φρού~φρού~γλασσέ και λίγα σπασμένα μπισκότα φτού~μπέρ ή μιράντα
Τη φλούδα ενός ολόκληρου πορτοκαλιού ξυσμένη στον τρίφτη ή αν δεν θέλετε αντικαταστείστε αυτή με 1 σωληνάριο ή φακελάκι βανίλια
4 αυγά
150 γρ ή 200 γρ ζάχαρη(αναλόγως πόσο γλυκό σε γεύση το θέλετε εσείς)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος και όταν πήξει τη βάζουμε στο ψυγείο.
Ξεχωρίζουμε τους κρόκους από τ'ασπράδια.Χτυπάμε τ'ασπράδια έως
ότου να γίνουν μαρέγκα.Χτυπάμε τους κρόκους με το ξύσμα του πορτοκαλιού(ή τη βανίλια)και τη ζάχαρη.Ρίχνουμε και τη μαρέγκα κι ανακατεύουμε.Έπειτα βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά, και στο τέλος προσθέτουμε και τη παγωμένη κρέμα γάλακτος λίγο~λίγο, αδειάζουμε το μίγμα σε αλουμινένια παγωτιέρα,και τοποθετούμε το παγωτό μας στην κατάψυξη.Όταν παγώσει και πήξει το παγωτό μας είναι έτοιμο για σερβίρισμα.Μην ξεχάσετε το σκυλάκι σας !{πολύ λίγο γιατί δεν πρέπει να τρώνε γλυκάκια λόγω διαβήτη ,μην το στείλετε κι αδιάβαστο
το κακόμοιρο το ζωντανό...!}
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ !!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου