ΥΛΙΚΑ:
2 πακέτα μπισκότα τετράγωνα τύπου Πετίτ-Μπέρ
(θα χρησιμοποιήσουμε το 1 πακέτο και 14 τεμάχια μόνο από το δεύτερο)
2 αυγά
1 βιτάμ σε θερμοκρασία δωματίου
4 κουταλιές της σούπας κακάο
3 κουταλιές της σούπας κονιάκ
1 μεγάλο ποτήρι ζάχαρη άχνη
Ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα του γλυκού και σοκολάτα τρούφα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ανακατεύουμε το βούτυρο μαζί με την ζάχαρη άχνη.Χτυπάμε τ'αυγά και τα ρίχνουμε στο μείγμα μας.
Ρίχνουμε το κονιάκ και το κακάο και συνεχίζουμε ν'ανακατεύουμε.Ρίχνουμε τα μπισκότα σπασμένα
σε μικρά κομματάκια κι ανακατεύουμε ξανά.Φτιάχνουμε το μείγμα σε μακρόστενο σχέδιο και το
τοποθετούμε σε αλουμινόχαρτο σε σχήμα σταυρού +. Πασπαλίζουμε με τη σοκολάτα τρούφα,
για να κολλήσει στον κορμό και από πάνω πασπαλίζουμε και με ζάχαρη άχνη.
Τοποθετούμε αρχικά για 1 ώρα στην κατάψυξη μέχρι να πήξει, κι έπειτα στην συντήρηση του ψυγείου.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ !!!
2 πακέτα μπισκότα τετράγωνα τύπου Πετίτ-Μπέρ
(θα χρησιμοποιήσουμε το 1 πακέτο και 14 τεμάχια μόνο από το δεύτερο)
2 αυγά
1 βιτάμ σε θερμοκρασία δωματίου
4 κουταλιές της σούπας κακάο
3 κουταλιές της σούπας κονιάκ
1 μεγάλο ποτήρι ζάχαρη άχνη
Ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα του γλυκού και σοκολάτα τρούφα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ανακατεύουμε το βούτυρο μαζί με την ζάχαρη άχνη.Χτυπάμε τ'αυγά και τα ρίχνουμε στο μείγμα μας.
Ρίχνουμε το κονιάκ και το κακάο και συνεχίζουμε ν'ανακατεύουμε.Ρίχνουμε τα μπισκότα σπασμένα
σε μικρά κομματάκια κι ανακατεύουμε ξανά.Φτιάχνουμε το μείγμα σε μακρόστενο σχέδιο και το
τοποθετούμε σε αλουμινόχαρτο σε σχήμα σταυρού +. Πασπαλίζουμε με τη σοκολάτα τρούφα,
για να κολλήσει στον κορμό και από πάνω πασπαλίζουμε και με ζάχαρη άχνη.
Τοποθετούμε αρχικά για 1 ώρα στην κατάψυξη μέχρι να πήξει, κι έπειτα στην συντήρηση του ψυγείου.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ !!!