ΥΛΙΚΑ
300 γρ.φρέσκο σπανάκι ψιλοκομμένο [πολύ καλά πλυμένο και στο τελευταίο ξέβγαλμα
θα το αφήσετε στο νερό με λίγο ξύδι πρίν το στραγγίσετε]
8 φέτες μπέικον
1/2 φτλυτζάνι τριμμένα καρύδια
2 κουταλιές μυλόξυδο
αλάτι
πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τοποθετήστε τις φέτες μπέικον σε ενα ταψί φούρνου
ελεφρώς βαθύ,ώστε να συγκρατήσει το λίπος του.
Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180*C για 10'.
Βγάλτε απο το φούρνο και κόψτε σε κομμάτια το τραγανό μπέικον.
Ανακατέψτε τα σπανάκια με το λίπος απο το ταψί,τα καρύδια,
το ξύδι και αλατοπιπερώστε.
Άν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το λίπος απο το ψημμένο μπέικον
χρησιμοποιήστε ελαιόλαδο πρίπου 2 κουταλιές.
Σερβίρετε σε πιάτα και προσθέστε το μπέικον στο τέλος.
ΜΕΡΙΔΕς 2.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ !!!
300 γρ.φρέσκο σπανάκι ψιλοκομμένο [πολύ καλά πλυμένο και στο τελευταίο ξέβγαλμα
θα το αφήσετε στο νερό με λίγο ξύδι πρίν το στραγγίσετε]
8 φέτες μπέικον
1/2 φτλυτζάνι τριμμένα καρύδια
2 κουταλιές μυλόξυδο
αλάτι
πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τοποθετήστε τις φέτες μπέικον σε ενα ταψί φούρνου
ελεφρώς βαθύ,ώστε να συγκρατήσει το λίπος του.
Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180*C για 10'.
Βγάλτε απο το φούρνο και κόψτε σε κομμάτια το τραγανό μπέικον.
Ανακατέψτε τα σπανάκια με το λίπος απο το ταψί,τα καρύδια,
το ξύδι και αλατοπιπερώστε.
Άν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το λίπος απο το ψημμένο μπέικον
χρησιμοποιήστε ελαιόλαδο πρίπου 2 κουταλιές.
Σερβίρετε σε πιάτα και προσθέστε το μπέικον στο τέλος.
ΜΕΡΙΔΕς 2.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ !!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου