Κοτόπιτα με μανιτάρια
Προετοιμασία:
Βράζουμε το κοτόπουλο, αφαιρούμε τη σάρκα και τα οστά και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
Ροδίζουμε το κοτόπουλο στο ελαιόλαδο, προσθέτουμε το ζωμό κρέατος ,τα μανιτάρια, το σκόρδο, το ζαμπόν.Αφήνουμε να μαγειρευτεί έως ότου να μην έχει υγρά.
Παίρνουμε τα 2 φύλλα σφολιάτας και στρώνουμε τα 2 κάτω σε ένα λαδωμένο ταψί, περιχύνουμε το μείγμα,έπειτα τα τυριά και το μα'ι'ντανό και κατόπιν σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα 2 φύλλα από πάνω,αλείφουμε με γάλα ανακατεμένο με τα ασπράδια που έχουμε πρώτα χτυπήσει καλά και τέλος το σουσάμι.
Ψήνουμε την πίτα στο φούρνο για περίπου 1 / 2 ώρα.
Βράζουμε το κοτόπουλο, αφαιρούμε τη σάρκα και τα οστά και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
Ροδίζουμε το κοτόπουλο στο ελαιόλαδο, προσθέτουμε το ζωμό κρέατος ,τα μανιτάρια, το σκόρδο, το ζαμπόν.Αφήνουμε να μαγειρευτεί έως ότου να μην έχει υγρά.
Παίρνουμε τα 2 φύλλα σφολιάτας και στρώνουμε τα 2 κάτω σε ένα λαδωμένο ταψί, περιχύνουμε το μείγμα,έπειτα τα τυριά και το μα'ι'ντανό και κατόπιν σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα 2 φύλλα από πάνω,αλείφουμε με γάλα ανακατεμένο με τα ασπράδια που έχουμε πρώτα χτυπήσει καλά και τέλος το σουσάμι.
Ψήνουμε την πίτα στο φούρνο για περίπου 1 / 2 ώρα.