Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

ΗΠΕΙΡώΤΙΚΗ ΤΥΡόΠΙΤα (χωρίς φύλλο)


ΥΛΙΚΑ:


375 γρ.αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 λίτρο γάλα φρέσκο
4 αυγά
μισό κιλό τυρί φέτα πικάντικη
πιπέρι άσπρο ή μαύρο
λίγο αλάτι
λίγη μαργαρίνη ή λάδι για το άλειμμα του ταψιού


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


Τρίβουμε το τυρί σε χοντρό τρίφτη και το ρίχνουμε σε μεγάλο σκεύος. Χτυπάμε καλά τα αυγά, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι, αναμιγνύουμε με το γάλα και ρίχνουμε το μίγμα αυτό στο τυρί.
Κατόπιν προσθέτουμε το αλεύρι ανακατεύοντας καλά και προσθέτοντας λίγο πιπέρι και αλάτι.
Βουτυρώνουμε ένα μέτριο ταψί, ρίχνουμε λίγο αλεύρι στον πάτο του και βάζουμε το μίγμα.
Ψήνουμε την πίτα στους 200 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για 1 ώρα.



ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου