Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

ΚαΛοΚαιΡιΝή ΚέρΚυΡα'ι'Κή ΣαΛάΤα

ΥΛΙΚΑ :

1 μισό κιλό φασολάκια φρέσκα λεπτά {κατά προτίμηση τα τσαουλιά ή αμπελοφάσουλα}
1 κρεμμύδι
Ντοματίνια ή 2 ντομάτες
Φέτα σε κομματάκια
Ελαιόλαδο
Ξύδι μπαλσάμικο 
Ξύδι κανονικό με εστραγκόν {δενδρολίβανο}
Αλάτι
Φρεσκοκομμένο μαύρο πιπέρι απο μύλο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :


Καθαρίζουμε τις πλα'ι'νές ίνες με μαχαιράκι άν τα φασολάκια μας είναι τα λεπτά.
Άν είναι τα τσαουλιά,θέλουν μόνο στις κορυφές{πάνω-κάτω}.
Τα βράζουμε κανονικά σε νερό σκέτο έως ότου μαγειρευτούν με λίγο αλάτι και πιπέρι και 1 κουτ.γλυκού λάδι.Στραγγίζουμε.
Σε βαθύ μπώλ ρίχνουμε τα φασολάκια,κόβουμε τις ντομάτες{η τα ντοματίνια ολόκληρα},το κρεμμύδι μας {άν θέλουμε το ξεπλένουμε για να μην είναι καυτερό},και ανακατεύουμε με το ελαιόλαδο,τα μπαχαρικά και τα 2 ειδών ξύδια.Τέλος ρίχνουμε τη φέτα και σερβίρουμε σε πιατέλα.


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ !




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου