Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2010

ΤΡΕΛΛή ΚΑΥΤΕΡή ΣάΛΤΣΑ...! ( του Τζίμμυ )





ΥΛΙΚΑ:


  • 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 3 ψιλοκομμένες σκελίδες σκόρδο
  • λίγο αλάτι 
  • 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
  • 1  κουταλάκι του γλυκού καυτερή πάπρικα
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μπαχαρικό με την ονομασία μπούκοβο
  • 1 κουταλάκι του γλυκού σάλτσα ταμπάσκο
  • 1 καυτερή κόκκινη πιπερίτσα ή καυτερή πράσινη  
  • ένα κουτί (250 ml) συμπκνωμένο χυμό τομάτας



ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε το ελαιόλαδο,προσθέτουμε το σκόρδο, την πάπρικα,το μπούκοβο, τη σάλτσα ταμπάσκο, το αλάτι καί τη ζάχαρη και τα ανακατεύουμε. Βάζουμε σε μέτρια φωτιά το κατσαρολάκι και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να ζεσταθεί λίγο και να βγουν τα αρώματα. Προσέχουμε να μην κάψει πολύ και μας μαυρίσει το σκόρδο γιατί μετά δεν θα τρώγεται με τίποτα. Αφού αρχίσει να μυρίζει προσθέτουμε τη σάλτσα και ανακατεύουμε. Μόλις πάρει βράση το αφήνουμε για 5-10 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα.
SOS=> ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΥΤΕΡΗ !!!


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ   ΚΑΙ   ΚΑΛΟ   ΣΑΣ    ΚΑΨΙΜΟΟΟΟΟ !!!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου