- 1 κιλό κανταΐφι φύλλο
- 1/2 κιλό καρύδια
- κανέλα
- γαρύφαλλο
- λίγο παξιμάδι τριμμένο
- 250 γρ. βούτυρο φρέσκο
- 2 κιλά ζάχαρη
- 1 κιλό νερό
- 2 βανίλιες
Εκτέλεση
Σε ένα ταψί 40 νούμερο στρώνουμε το μισό κανταΐφι. Ρίχνουμε τα καρύδια ψιλοκομμένα και ανακατεμένα με το παξιμάδι το γαρύφαλλο και την κανέλα και σκεπάζουμε με το υπόλοιπο κανταΐφι. Λιώνουμε το βούτυρο το περιχύνουμε από πάνω και το βάζουμε να ψηθεί μέχρι να ροδίσει το κανταΐφι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου