Μηλόπιτα ταψιού
Υλικά
βούτυρο
1 κιλό μήλα
280γρ. αλεύρι (τύπου 1050)
1 φακελάκι μπείκιν πάουντερ
150γρ. άπαχη μυζήθρα
60γρ. σπορέλαιο (6 κ.σ.)
6 κ.σ. γάλα (λιπαρά 1,5%)
1-1 ½ κ. γλ. υγρή ζαχαρίνη
1 πρέζα αλάτι
Κανέλα σε σκόνη
20γρ. αμύγδαλο σε φλοίδες(φιλε)
1 κιλό μήλα
280γρ. αλεύρι (τύπου 1050)
1 φακελάκι μπείκιν πάουντερ
150γρ. άπαχη μυζήθρα
60γρ. σπορέλαιο (6 κ.σ.)
6 κ.σ. γάλα (λιπαρά 1,5%)
1-1 ½ κ. γλ. υγρή ζαχαρίνη
1 πρέζα αλάτι
Κανέλα σε σκόνη
20γρ. αμύγδαλο σε φλοίδες(φιλε)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου