ΧΟΡΤΟΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ Υλικά · 1 φρέσκο κρεμμύδι · 3-4 ξερά κρεμμύδια · 1 κιλό σπανάκι · διάφορα χόρτα ψιλοκομμένα · 1/3 κούπας μαϊντανό · 1/3 κούπας άνιθο · 2 μικρές πατάτες · 1 κούπα φέτα τριμμένη · 3 αυγά · 3/4 κούπας αλεύρι · 1/3 κούπας φρυγανιά |
![]() |
Εκτέλεση Ψιλοκόβουμε όλα τα χορταρικά και τα μαραίνουμε με αλάτι. Τα ξεπλένουμε και τα βάζουμε σε μπολ. Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και τρίβουμε σε τρίφτη τις πατάτες. Τα προσθέτουμε στα λαχανικά μαζί με τη φέτα και τα αυγά και ανακατεύουμε πολύ καλά. Προσθέτουμε το αλεύρι και τη φρυγανιά, ώστε το μίγμα να γίνει εύπλαστο. Πλάθουμε τους κεφτέδες, τους αλευρώνουμε γύρω-γύρω και τους τηγανίζουμε. |
Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011
ΧΟΡΤΟΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ *** *NTR*
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου