Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010

ΚΑΡΥΔΟΠΙΤΑ*** *NTR*

ΚΑΡΥΔΟΠΙΤΑ***Mα***

20 αυγα
20 κουταλιες της σουπας Ζαχαρη (650 γραμμαρια-2 ποτηρια νερου)
20 κουταλιες της σουπας καρυδι(650 γραμ.-2 ποτηρια νερου)
20 κουταλιες της σουπας σιμιγδαλι 3 νουμερο(65ο γραμ.2 ποτηρια νερου)
βανιλιες 2
ξυσμα πορτοκαλιου

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
Δερνουμε τους κροκους με τη ζαχαρη και χωριστα τα ασποραδια μαρεγκα.Κατοπιν τα ενωνουμε μαζι κουταλια-κουταλια και μετα κουταλια καρυδι,
Κουταλια σιμιγδαλι,τις βανιλιες και το ξυσμα πορτοκαλιου
Αλειφουμε το ταψι με βουτυρο και στο φουρνο, όταν βγει από το φουρνο, εχουμε ετοιμο το σιροπι και το συροπαρουμε.

ΣΙΡΟΠΙ

2 ποτηρια νερου-ΝΕΡΟ
2 ποτηρια(νερου) Ζαχαρη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου