Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010

ΓΙΟΥΒΑΡΕΛΑΚΙΑ **** *NTR*

ΓΙΟΥΒΑΡΕΛΑΚΙΑ   ****



Κυμα
Ανιθο
Ριγανη
Λιγο κρεμμυδι τριμμενο
Αλατι πιπερι
Βραζουμε λιγο ρυζι
Και τα ανακατευουμε όλα μαζι
  Εχουμε στην κατσαρολα λιγο νερακι με λαδι και λιγο
Τριμμενο κρεμμυδακι , αφου  αρχισει να βραζει τοποθετουμε
Τα γιουβαρελακια και όταν βρασουν  κτυπαμε δυο αυγα και στο τελος λεμονι
Με 1 κουταλια της σουπας αλευρι (για να δεσει η σαλτσα)

Ριχνουμε τη μαρεγκα σιγα-σιγα να γινει η σαλτσα  και είναι ετοιμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου