Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010

ΑΜΥΓΔΑΛΩΤΑ *NTR*

Αμυγδαλωτά

  • 1 1/2 φλυτζάνι αμύγδαλα ξεφλουδισμένα και κοπανισμένα
  • 1 φλυτζάνι ζάχαρη
  • 1 κουταλιά της σούπας σιμιγδάλι ψιλό
  • 2 ασπράδια
  • 1 βανίλια
  • ανθόνερο
-Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 190 C
-Ανακατεύετε τα αμύγδαλα με τη ζάχαρη και το σιμιγδάλι
-Προσθέτετε τα ασπράδια και τη βανίλλια και ανακατεύετε καλά
-Πλάθετε μικρά μπαλάκια
-Τα βάζετε σε βουτυρωμένο ταψί
-Μπίγετε στο καθένα και ένα αμύγδαλο
-Ψήνετε για 10 - 15 λεπτά περίπου
-Μόλις κρυώσουν ελαφρά τα ραντίζετε με ανθόνερο και πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου