Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010

ΚΟΡΜΟΣ (ΨΥΓΕΙΟΥ)*NTR*

ΚΟΡΜΟΣ (ΨΥΓΕΙΟΥ)


300 γραμμαρια μπισκοτα (40 μπισκοτα παπαδοπουλου τετραγωνα)
1 βιταμ μεγαλο
320 γραμμαρια ζαχαρη αχνη (2 ποτηρια νερου)
2 αυγα
3 κουταλιες κακαο
1 ποτηρι νερου καρυδια η αμυγδαλα τριμμενα
1 κουταλια της σουπας κονιακ
2 βανιλιες


ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ


Σε μια λεκανι κτυπαμε το βουτυρο και τη ζαχαρη
Εχουμε τεμαχισει τα μπισκοτα σε μικρα κομματια  ριχνουμε τα αυγα το κακαο  τις βανιλιες,και τελος το κονιακ και τα αμυγδαλα, η τα καρυδια, τα ανακατευουμε όλα μαζι με τα μπισκοτα  και είναι ετοιμο
Εχουμε λαδοχαρτο δυο κολλες βουτυρωμενο ,τοποθετουμε το μιγμα σχηματιζοντας ρολο (κυλινδρικο) και τυλιγουμε.Τοποθετουμε στην καταψυξη 4-5 ωρες.
Για να το σερβιρουμε το κοβουμε σε ψιλες φετες.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου