ΚΙΣ ΛΩΡΑΙΝ
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για τη ζύμη
300 γρ. αλεύρι Όλα - ΜΥΛΟΙ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ (2 + ½ κούπες του τσαγιού), 125 γρ. βούτυρο (1 κούπα του τσαγιού), 5 γρ. αλάτι (½ κουταλάκι του γλυκού), 25 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική (1/4 κούπας του τσαγιού), 1 τεμ. Αυγό, 50 ml νερό (1/4 κούπας του τσαγιού)
Υλικά για τη γέμιση
100 γρ. αλεύρι Όλα - ΜΥΛΟΙ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ (3/4 κούπας του τσαγιού), 80 γρ. βούτυρο (3/4 κούπας του τσαγιού), 1 λίτρο γάλα πλήρες (6 κούπες του τσαγιού), 250 γρ. τριμμένη παρμεζάνα (2 κούπες του τσαγιού), 2 κρόκοι αυγών, 1 πρέζα αλάτι, 1 πρέζα πιπέρι, 1 πρέζα μοσχοκάρυδο
300 γρ. αλεύρι Όλα - ΜΥΛΟΙ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ (2 + ½ κούπες του τσαγιού), 125 γρ. βούτυρο (1 κούπα του τσαγιού), 5 γρ. αλάτι (½ κουταλάκι του γλυκού), 25 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική (1/4 κούπας του τσαγιού), 1 τεμ. Αυγό, 50 ml νερό (1/4 κούπας του τσαγιού)
Υλικά για τη γέμιση
100 γρ. αλεύρι Όλα - ΜΥΛΟΙ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ (3/4 κούπας του τσαγιού), 80 γρ. βούτυρο (3/4 κούπας του τσαγιού), 1 λίτρο γάλα πλήρες (6 κούπες του τσαγιού), 250 γρ. τριμμένη παρμεζάνα (2 κούπες του τσαγιού), 2 κρόκοι αυγών, 1 πρέζα αλάτι, 1 πρέζα πιπέρι, 1 πρέζα μοσχοκάρυδο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου