Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ *NTR*

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ

ΥΛΙΚΑ
175 γρ. αλεύρι Ολικής Πετρόμυλου – ΜΥΛΟΙ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ, 25 γρ. αλεύρι Όλα - ΜΥΛΟΙ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ,25 γρ. μούσλι, 75 γρ. μαργαρίνη light, 10 γρ. ασπαρτάμη, 90 γρ. γάλα άπαχο (1,5% λιπαρά),  ¼ κουτ. του γλυκού αλάτι, ½ κουτ. του γλυκού μπέικιν πάουντερ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μπολ ή στο μίξερ ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί. Ανοίγουμε τη ζύμη σε λεπτό φύλλο και την κόβουμε σε 14 κομμάτια (μπισκότα). Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 ο C για 15 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου