Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

ΣΑΛΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ (ΠΟΛΥ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ)~AL HAIL CEASAR SALAD~

 

All Hail Caesar Salad

ΥΛΙΚΑ: 

2-3 ΑΝΤΣΟΥΓΙΕΣ
3 ΑΥΓΑ
1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΣΑΛΤΣΑ WORCESTERSHIRE
3 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΧΥΜΟΣ ΛΑ'Ι'Μ
1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΝΤΙΖΟΝ
3/4 ΤΟΥ ΦΛΥΤΖΑΝΙΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
3 ΦΕΤΕΣ ΑΣΠΡΟ ΨΩΜΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΟΡΑ
15γρ. ΒΟΥΤΥΡΟ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ
3 ΛΩΡΙΔΕΣ ΜΠΕ'Ι'ΚΟΝ
1 ΜΑΡΟΥΛΙ ICEBERG
3 ΑΥΓΑ,ΕΠΙΠΛΕΟΝ,ΣΦΙΧΤΟΒΡΑΣΜΕΝΑ,ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ
3/4 ΤΟΥ ΦΛΥΤΖΑΝΙΟΥ ΝΙΦΑΔΕΣ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1.ΒΑΛΤΕ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΑΝΤΣΟΥΓΙΕΣ,ΑΥΓΑ,ΣΑΛΤΣΑ,ΣΚΟΡΔΟ,ΧΥΜΟ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ.ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ,ΡΙΞΤΕ ΛΙΓΟ-ΛΙΓΟ ΤΟ ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΡΕΜΩΔΕΣ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ.ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΣΤΕ.
2.ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΨΩΜΙ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ 1,5 εκ. ΖΕΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΗΣΤΕ ΤΟ ΨΩΜΙ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ 4-5 ΛΕΠΤΑ,ΑΝΑΚΑΤΕΥΩΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ.ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΚΡΟΥΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΓΙΣΤΕ ΤΑ.ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΗΓΑΝΙ ,ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΜΠΕ'Ι'ΚΟΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΡΑΓΑΝΟ.
3.ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΜΑΡΟΥΛΙ,ΚΡΟΥΤΟΝ ΚΑΙ ΜΠΕ'Ι'ΚΟΝ ΣΕ 4 ΜΠΩΛ,ΠΕΡΙΧΥΣΤΕ ΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΑ ΒΡΑΣΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ.
ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:    25 λεπτά
ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ:   10 λεπτά
ΜΕΡΙΔΕΣ:          4
ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ:
Λιπαρά 66 γρ.,Πρωτε'ί'νες 26 γρ.,Υδατάνθρακες 8 γρ.,Φυτικές Ίνες 1,5 γρ.,Χοληστερόλη 360 mg., 3.015kj (720 ΘΕΡΜΙΔΕς).


ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου