Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ ~ορεκτικό~



 ΥΛΙΚΑ:

1,5 ΚΙΛΟ ΩΜΕΣ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΟΥΡΑΣ.
150 ml ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
150 γρ.ΒΟΥΤΥΡΟ
10 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΕΣ
1 ΦΡΕΣΚΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΤΣΑ,ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ,ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ
3 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΣΕ ΛΕΠΤΕΣ ΦΕΤΕΣ
ΦΕΤΕΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ , ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

1.ΧΑΡΑΞΤΕ ΤΗ ΡΑΧΗ ΚΑΘΕ ΓΑΡΙΔΑΣ.ΖΕΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΕ ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΛΙΩΣΕΙ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΤΣΑ ΚΑΙ ΣΩΤΑΡΕΤΕ ΩΣΠΟΥ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΧΡΩΜΑ.
2.ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΙΣ ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΕ ΔΥΟ ΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΙΣΤΕ ΤΕΣ ΓΙΑ 1-2 λεπτά.ΒΑΛΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ,ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ.ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΤΕΣ ΣΕ ΖΕΣΤΑ ΠΙΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΜΕ ΦΕΤΕΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΦΡΥΓΑΝΙΣΜΕΝΟ ΨΩΜΙ.
ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ  : 30 λεπτά
ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ  : 10 λεπτά
ΜΕΡΙΔΕΣ       :   6
ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ : Λιπαρά 42,5 γρ., Πρωτε'ί'νες 26 γρ., Υδατάνθρακες 1 γρ., Φυτικές Ίνες 1 γρ., Χοληστερόλη 248mg.,2.045kj(490 ΘΕΡΜΙΔΕΣ).


ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου