Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΚΡΑΣΙΟΥ*NTR*



ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΚΡΑΣΙΟΥ


2 1/2  φλυτζανες ελαιολαδο
1 1/2  φλυτζανες ζαχαρη
1        κρασι κοκκινο φλυτζανι
1        κουταλια σουπας κανελλα
1        κουταλακι γαρυφαλλο
1        κιλο αλευρι(μαλακο)
1/2     φλιτζανι σισαμι καβουρντισμνο
1/2     φλιτζανι πορτοκαλι
1/2     κουταλακι    σοδα
1         κουταλια μπεικιν
          ξυσμα πορτοκαλιου
           λιγο αλατι





ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Σε μια λεκανι ριχνουμε το ελαιολαδο  , τη ζαχαρη καβουρντιζουμε το σισαμι σε να τηγανακι και το ριχνουμε στο λαδι με τα υλικα,μετα το  κρασι,διαλυουμε στο πορτοκαλι τη σοδα και το μπεικιν ριχνουμε το ξυσμα  και επτα σιγα σιγα το αευρι την κανλλα το γαρυγαλλο το ξυσμαπορτοκαλιου, και τελοςλιγο αλατι και ανακατευουμε καλα.Λαδωνουμε το ταψι μας και πλαθουμε σχηματα τα κουλουρακια μας.Ψηνουμε  για 25-30 λεπτα στους 170 βαθμους.

Καλη Επιτυχια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου