Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2010

Παντεσπάνι * NTR *

Παντεσπάνι
  • 3 φλυτζάνια αλεύρι
  • 1 κουταλάκι μπέϊκιν πάουντερ
  • 2 βανίλλιες
  • 1 1/2 φλυτζάνι ζάχαρη
  • 7 αυγά χωριστά οι κρόκοι από τ ασπράδια
  • 1/4 φλυτζάνι βούτυρο
-Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200 C
-Κοσκινίζετε το αλεύρι
-Προσθέτετε το μπέϊκιν πάουντερ και τις βανίλλιες
-Σε ένα μεγάλο μπώλ βάζετε την ζάχαρη με τους κρόκους ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να ενωθούν καλά τα υλικά
-Χτυπάτε τ ασπράδια σε μαρέγκα
-Λιώνετε το βούτυρο
-Στο μπωλ με τη ζάχρη και τ αυγά προσθέτετε εναλλάξ μαρέγκα και αλεύρι
-Προσθέτετε σιγά σιγά το βούτυρο
-Ψήνετε 20 -30 λεπτά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου