Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2010

Μουσταλευριά * NTR *

Μουσταλευριά

  • 3 1/2 φλυτζάνια μούστο
  • 1/2 φλυτζάνι νισεστέ
  • 1/2 φλυτζάνι νερό
  • σουσάμι
  • κανέλλα
  • αμύγδαλα ξεφλουδισμένα και κοπανισμένα

-Βάζετε σε μία κατσαρόλα το μούστο να βράσει
-Εν τω μεταξύ στο νερό προσθέτετε το νισεστέ και ανακατεύετε
-Μόλις βράσει το μέιγμα με το μούστο, ρίχνετε το χυλό από το αλεύρι πολύ λίγο τη φορά ανακατεύοντας πολύ γρήγορα να μην σβολιάσει
-Ανακατεύετε συνεχώς μέχρι να δέσει (πήξει)
-Σερβίρετε σε μερίδες και αφήνετε να κρυώσει


-Πασπαλίζετε με κανέλλα, αμύγδαλα και σουσάμι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου