Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΠΡΟΧΕΙΡΑ NTR ****(ΓΙΑΓΙΑΣ)



ΚΟΥΛΟΡΙΑ ΠΡΟΧΕΙΡΑ NTR ****(ΓΙΑΓΙΑΣ)



1 ΚΟΥΠΑ ΒΟΥΤΥΡΟ (ΓΑΛΑΚΤΟΣ)
½ ΚΟΥΠΑ ΖΑΧΑΡΗ
1        ΒΑΝΙΛΙΕΣ
4 ΑΥΓΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΑΙ 2 ΚΡΟΚΟΥΣ
1 ΚΙΛΟ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΑΛΑΤΙΝΗ
½ ΚΟΥΠΑ ΓΑΛΑ
30 ΓΡΑΜΜ.ΑΜΜΩΝΙΑ(1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΑΜΜΩΝΙΑ)





ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ


ΔΙΑΛΥΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΜΩΝΙΑ.
ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΗ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ .
ΚΤΥΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΑΣΠΡΙΣΟΥΝ.
ΚΤΥΠΑΜΕ ΜΑΡΕΓΚΑ ΤΑ ΑΣΠΡΑΔΙΑ.
ΟΤΑΝ ΚΤΥΠΗΘΟΥΝ ΚΑΛΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΜΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ ΛΙΓΗ ΜΑΡΕΓΚΑ ΕΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ  ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΛΕΥΡΙ  ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ. ΟΤΑΝ ΕΤΟΙΜΑΣΘΕΙ Η ΖΥΜΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΕΙ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ   ΛΑΔΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΨΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΤΗ ΖΥΜΗ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΗΜΑΤΑ .
ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΑΛΕΙΨΗ ΜΕ ΑΥΓΟ+ΓΑΛΑ ΣΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΠΡΙΝ ΨΗΘΟΥΝ.ΤΑ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου