ΥΛΙΚΑ
· Μισό κιλό φύλλο κρούστας
· 1 ζαχαρούχο γάλα
· 5 αυγά
· 2 βανίλιες
· 1 βιτάμ
· Ζάχαρη άχνη και κανέλα για πασπάλισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ- Λιώνουμε το βιτάμ.
- Ζαρώνουμε τα φύλλα ένα-ένα (σαν πιέτες) και τα τοποθετούμε παράλληλα στο πυρέξ.
- Οταν τελειώσουν όλα τα φύλλα, βάζουμε το πυρέξ στο φούρνο στους 180 βαθμούς ώσπου να ροδίσουν τα φύλλα.
- Στο μεταξύ χτυπάμε το ζαχαρούχο γάλα, τα 5 αυγά, τις 2 βανίλιες, ώσπου να γίνουν ένας χυλός ομοιόμορφος.
- Αφού ψηθούν τα φύλλα, βγάζουμε το πυρέξ και περιχύνουμε τα φύλλα με το χυλό που φτιάξαμε.
- Ξαναβάζουμε το πυρέξ στο φούρνο και ψήνουμε στους 200 βαθμούς ώσπου να κόβετε σαν γαλατομπούρεκο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου