ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΑΜΟΠΙΛΑΦΟ** *NTR*
1 συκωταριά από μικρό αρνί
1 μαρούλι πλυμένο, χοντροκομμένο
1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
5 - 6 φρέσκα κρεμμυδάκια (με το πράσινο μέρος), ψιλοκομμένα
1/2 ματσάκι άνηθος, ψιλοκομμένος
1/3 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο
χυμός από 1 λεμόνι
αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Για το γαμοπίλαφο:
4 ποδαράκια από αρνί ή κατσίκι (καθαρισμένα από τον κρεοπώλη μας)
1 αντεριά από αρνάκι ή κατσικάκι γάλακτος
2 φλιτζ. τσαγιού ρύζι καρολίνα
χυμός και ξύσμα από 1 λεμόνι (κατά προτίμηση ακέρωτο, βιολογικό)
4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 συκωταριά από μικρό αρνί
1 μαρούλι πλυμένο, χοντροκομμένο
1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
5 - 6 φρέσκα κρεμμυδάκια (με το πράσινο μέρος), ψιλοκομμένα
1/2 ματσάκι άνηθος, ψιλοκομμένος
1/3 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο
χυμός από 1 λεμόνι
αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Για το γαμοπίλαφο:
4 ποδαράκια από αρνί ή κατσίκι (καθαρισμένα από τον κρεοπώλη μας)
1 αντεριά από αρνάκι ή κατσικάκι γάλακτος
2 φλιτζ. τσαγιού ρύζι καρολίνα
χυμός και ξύσμα από 1 λεμόνι (κατά προτίμηση ακέρωτο, βιολογικό)
4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου