ΧΑΛΒΑΣ ΣΙΜΙΓΔΑΛΕΝΙΟΣ
Υλικα
1 ποτηρι ελαιολαδο
2 ποτηρια ζαχαρη
3 ποτηρια σιμιγδαλι ψιλο
4 ποτηρια νερο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βαζουμε να καψει το λαδι.Ριχνουμε το σιμιγδαλι σιγα-σιγα και ανακατευουμε καλα
Επειτα τη ζαχαρη και ανακατευουμε και μετα το νερο.
Ανακατευουμε συνεχεια εως οτου ροδισει.
Αν θελουμε ριχνουμε και ψιλοκομμενους ξηρους καρπους…
Και σερβιρουμε σε μπολ
Υλικα
1 ποτηρι ελαιολαδο
2 ποτηρια ζαχαρη
3 ποτηρια σιμιγδαλι ψιλο
4 ποτηρια νερο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βαζουμε να καψει το λαδι.Ριχνουμε το σιμιγδαλι σιγα-σιγα και ανακατευουμε καλα
Επειτα τη ζαχαρη και ανακατευουμε και μετα το νερο.
Ανακατευουμε συνεχεια εως οτου ροδισει.
Αν θελουμε ριχνουμε και ψιλοκομμενους ξηρους καρπους…
Και σερβιρουμε σε μπολ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου