ΖΥΜΗ ΓΙΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ,ΜΠΟΥΡΕΚΑΚΙΑ
½ ΦΛΙΤΖΑΝΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
½ ΚΟΥΠΑ(ΦΛΙΤΖΑΝΑ) ΤΣΙΠΟΥΡΟ
ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ
½ ΚΙΛΟ ΑΛΕΥΡΙ ΜΠΛΕ ΝΟ 2 ΣΚΛΗΡΟ
ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΧΛΙΑΡΟ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΧΛΙΑΡΟ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΓΙΝΕΙ Η ΖΥΜΗ ΜΑΣ.
ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ
ΤΑ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου