ΡΑΒΑΝΙ
1 κιλο ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ (καλο)
1 κιλο Ζαχαρη
1 κιλο ΑΛΕΥΡΙ η ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ(χονδρο)
Νερο
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
Σε μια κατσαρολα βαζουμε το λαδι
Ριχνουμε τη Ζαχαρη
Και ανακατευουμε καλα
Ριχνουμε το αλευρι η το ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ και ανακατευουμε με Ξυλινη κουταλα καλα
Όταν εχει γινει τοποθετουμε το μιγμα μας σε αλευρωμενο ταψι και ψηνουμε στους 200 βαθμους
Αφου το εχουμε χαραξει σε τεμαχια και εχουμε τοποθετησει σε κάθε κομματι ένα αμυγδαλο ασπρισμενο
Ψηνουμε για μια ωρα εως οτου κανει σκληρη επιφανεια στο επανω μερος..
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου