Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010

ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ *NTR*


ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ



2 ΚΙΛΑ ΦΥΛΛΟ ΜΠΑΚΛΑΒΑ
1 ΣΟΥΠΙΕΡΑ ΚΑΡΥΔΙ ΨΙΧΑ
2 ΚΑΝΕΛΛΕΣ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΕΣ
]1 ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΕΠΑΛΕΙΨΗ ΚΑΘΕ ΦΥΛΛΟΥ

ΣΙΡΟΠΙ

1 ½ ΚΙΛΟ ΖΑΧΑΡΗ
2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ
ΟΤΑΝ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ½ ΚΙΛΟ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΔΕΣΕΙ.


ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΨΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΛΑΔΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΦΥΛΛΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ 4 ΦΥΛΛΑ ΜΑΖΙ ΕΠΑΝΩ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΤΡΩΣΗ ΑΠΟ ΚΑΡΥΔΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΜΕ ΚΑΝΕΛΛΑ ΚΑΙ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ.ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ 4 ΦΥΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ  ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΕΙΤΑ ΠΑΛΙ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΡΥΔΙ,ΚΑΝΕΛΛΑ,ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ ΕΩΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ .ΤΕΛΟΣ ΧΑΡΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΤΕΜΑΧΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΚΛΑΒΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟΥ ΕΠΑΝΩ ΦΥΛΛΟΥ.ΠΡΟΘΕΡΜΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 250 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ  ΣΒΗΣΕΙ ΤΟ ΦΩΤΑΚΙ ΤΟΥ ΦΟΥΡΝΟΥ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ ΨΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΑΚΛΑΒΑ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΡΑΝΤΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΠΑΝΩ ΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΑΝΟ.ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.
ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ (ΚΡΥΟ) Ο ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ ΖΕΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΡΟΠΑΡΟΥΜΕ. ΤΟ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΟΥΜΕ.
 ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου